Subtotal 0 kr

VÅR STORY

Det hela startade i ett litet kök mitt i centrala Stockholm. Varumärkets grundare, Åsa Rosén, har alltid haft en förkärlek till godsaker i alla dess former. Då en hektisk livsstil för några år sedan bidrog till ett utmattningstillstånd följde en lång period av sjukskrivningar och långsam återhämtning . Åsa började experimentera med kosten för att hitta vägar tillbaka till ett liv i balans och började utforska för henne nya råvaror- mat och grödor som på olika sätt uppvisat egenskaper som gör gott för kroppen. Detta blev startskottet till ett helt nytt intresse.

Maträtter, bakverk, bars - många spännande innovationer tog form i det lilla köket i Stockholm. (En del totalfloppar också ska vi villigt erkänna) Med tiden styrdes produktutvecklingen mer och mer mot sötsaker och målet blev snart tydligt. Tänk om man kunde skapa en typ av godis utan att behöva tillsätta socker - men som trots det smakade lika bra som traditionellt godis. Ett godis med naturliga friska smaker, baserat på råvaror med intressanta egenskaper. Efter flera år av omfattande laborationer, eufori varvat med stora utmaningar (och alldeles på tok för lite sömn!) är vi äntligen redo att erbjuda nästa generations godis till världen.

Warberg Candy Group - en av Sveriges största producenter av högkvalitativt godis, anslöt till Tweek-äventyret våren 2016 med sin gedigna erfarenhet av godistillverkning sedan 1946. Obestridd grad av nörderi på både vetenskaplig- och smakmässig nivå har fått ta lika delar i skapandet av dessa läckerbitar. Och nej, vi gör inga anspråk på att vara ett kosttillskott eller mirakelmedel. Vi har gjort en ny typ av godis. Vi förespråkar balans på alla områden i livet. Att kunna tillfredställa både kropp och själ i samma tugga har varit det givna målet med Tweek från start. Och detta är bara början.

TWEEK — join the candy revolution!


← Äldre inlägg