The

Community

THE SWEETEST OF PILOTS

TWEEK finns i dag tack vare alla Tweeksters där ute – alla ni som har varit med oss från start, hittat oss på vägen och delat med er av TWEEK till nära och kära. Tillsammans med er har vi vuxit och kan nu räkna in tusentals personer runt Europa och världen till vår TWEEK-familj.

Vi jobbar hårt för att ni ska veta och känna att vi uppskattar er! När vi vintern 2020 startade Sweet Pilots var det för att kunna bjuda in Tweeksters som är lite extra engagerade att ta del av vår utveckling och hjälpa oss framåt. Och vilket överväldigande engagemang vi möttes av!

Vi är så glada över att kunna fortsätta the candy revolution med er. Har du inte redan registrerat dig till vårt nyhetsbrev, vill bli en Sweet Pilot eller vill samarbeta med oss på något sätt? Gör det via formulären längst ned på sidan.

– Åsa, The Original Sweet PilotTWEEKSTERS

Vi anser att alla som äter och älskar TWEEK är Tweeksters. Ni utgör grunden för vårt varumärke och det är med er som vi kan växa och bli större.

SWEET PILOTS

Alla Tweeksters kan registrera sig som en TWEEK Sweet Pilot och ta del av nyheter och uppdrag från Team TWEEK med jämna mellanrum.

Sweet Pilots känner oss lite extra väl och vi litar på er kunskap och era åsikter när vi står inför utveckling av TWEEKs produkter och varumärke.

TWEEKs grundare Åsa Rosén är ju The Original Sweet Pilot, men ju fler vi blir som testar, utvärderar och utvecklar TWEEK – desto bättre blir vi.

TWEEKSTERS OM TWEEK

”Det här är det bästa som hänt mig, godisråtta som jag är. Äntligen kan jag som viktväktare unna mig godis med gott samvete.”
Emma

”Va roligt att se att ni skördar så fina framgångar, men jag är inte förvånad. Folk idag är väldigt medvetna om vad dem stoppar i sina kroppar, så ni kom precis i rätt tid. När jag första gången såg er sida och vad godiset innehåll så förstod jag att detta kommer att slå.”
Jennie

”Ville bara säga att jag sitter med er godispåse i knät och bara njuter. Jag brukar aldrig höra av mig till företag i vanliga fall men ert godis är så fruktansvärt gott och iden helt genialisk. Även om jag förstår att de ligger jätte mycket hårt jobb bakom godiset, såklart!
Ville bara säga att jag är en godisätare av rang och jag kommer aldrig mer att köpa ngt annat godis än ert och det känns som detta är vad jag länge sökt. Försöker leva hälsosamt och nu är det möjligt att göra det och äta ert godis. Älskar godiset! Det är till och med godare än vanligt godis!! Måste tillägga att prisklassen också är toppen!! :)Lycka till i fortsättningen med ert godis!!”
Frida (en överlycklig kund)”Förändringen har precis börjat för mig, det är jag och bara jag som kan bestämma hur jag vill leva mitt liv. Min kropp mina beslut. Det här godiset gör det lättare för mig att göra bra val och det är ett stort plus att mina godisälskande barn gillar det!!”
Mia

”Köpte en påse olika Tweek i Lund idag. Såååååååå gott o så glad
jag blir att kunna få något sockerfritt som faktiskt smakar jättegott. Inte heller fick jag magknip, som annat sockerfritt godis ger.
Underbar filosofi med ingredienserna också. Jag vill bara ge lite feedback på en fantastisk produkt. Tack!!”
Anne

”Vår son som har adhd. Han kan inte äta vanligt godis då han blir speedad och mår dåligt av det. (Han har inte ätit godis på 3 år, så jag va lite nervös när han skulle prova detta) Men ert godis reagerar han inte alls på!! TACK för att ni tagit fram den nya tidens godis!! ”
Lena

GET 15% ON YOUR FIRST ORDER

BECOME A SWEET PILOT

COLLABORATE WITH TWEEK

Swipe!